Een nieuw jaar, en een nieuwe dirigent.

Het nieuwe jaar is aangebroken, de Zangers van Sint Frans wensen iedereen de beste wensen voor 2024. Dit bijzondere jaar staat in het teken van ons 65-jarig jubileum, een mijlpaal waar we de komende maanden met veel enthousiasme naartoe zullen werken.

Afgelopen zomer hebben we afscheid genomen van onze gewaardeerde dirigent Geert Verhallen. Onze dank gaat uit naar Geert voor het delen van zijn muzikale kennis en inspiratie met ons koor.

Vanaf januari 2024 zal een nieuw muzikaal hoofdstuk beginnen onder leiding van onze nieuwe dirigent, Jo Louppen. Jo zal het stokje overnemen van onze eigen Gera, die de afgelopen maanden niet als een van onze zangeressen, maar als dirigente de Zangers op prachtige wijze heeft begeleid. Ook aan Gera willen we van harte onze dank uitspreken.

Wij, als koor, kijken uit naar deze nieuwe start onder de bevlogen leiding van Jo. We hebben het volste vertrouwen dat hij ons zal inspireren en begeleiden, zodat we als koor onze beste melodieën kunnen laten klinken. Op naar een harmonieus en feestelijk jubileumjaar!

Meer weten over Jo? Bekijk deze pagina.

Eén antwoord op “ Een nieuw jaar, en een nieuwe dirigent. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *